Neurologie

Specialisatie voor de hersenen, het ruggenmerg, de zenuwen en de spieren.

Snel naar

In het IJsselland Ziekenhuis werken 7 neurologen. Ze draaien spreekuur op de polikliniek in het ziekenhuis en op de buitenpolikliniek in Krimpen. De neurologen worden ondersteund door een Parkinson/MS-verpleegkundige en een CVA-verpleegkundige.

Stroke unit

In het ziekenhuis is een stroke unit aanwezig. Hier worden patiënten opgevangen met een acute CVA (herseninfarct of hersenbloeding). Het ziekenhuis heeft zich aangesloten bij de Rotterdam Stroke Service en maakt deel uit van de ketenzorg rondom de patiënten met een CVA in het Rijnmondgebied.

Contact

Telefonische bereikbaarheid tijdens werkdagen tussen 8.15 - 16.30 uur op telefoonnummer 010 258 5950.

De polikliniek Neurologie van het IJsselland Ziekenhuis is van maandag tot en met vrijdag geopend. U vindt de polikliniek Neurologie op de eerste verdieping van het ziekenhuis, route 96. 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Op de pagina 'afspraak maken' vindt u het telefoonnummer en de telefonische bereikbaarheid van de polikliniek Neurologie.

Een afspraak volgt op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist.

Mijn IJsselland

Toegang tot uw dossier, afspraken en vragenlijsten.

BeterDichtbij

Eenvoudig contact met uw arts of zorgverlener via de app van BeterDichtbij.

Patiëntfolders

U vindt de folders van neurologie op yslfolder.nl.

Aanbevolen websites

Bent u op zoek naar een betrouwbare website over neurologie? De neurologen geven u internetadvies op de pagina aanbevolen websites.