Dermatologie

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam.

Snel naar

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Onze huid biedt bescherming tegen de buitenwereld en is belangrijk voor hoe we eruit zien. Met een gezonde huid voelen mensen zich zelfverzekerder en kunnen ze meer genieten van het leven. Daar komt ook de uitdrukking “goed in je vel zitten” vandaan. Van huidziekten is bekend dat ze soms veel invloed kunnen hebben op de kwaliteit van leven.

Op de afdeling Dermatologie kunt u terecht voor alle huidziekten: algemene dermatologie, huidkanker behandeling, wondzorg, chronische huidziekten zoals psoriasis en tevens voor behandeling van spataderen. Daarnaast is er een speciaal spreekuur voor eczeem patiënten waarbij de nieuwste medicatie kan worden ingezet en ook een verpleegkundige betrokken is bij de behandeling.

Contact

Telefonische bereikbaarheid tijdens werkdagen tussen 8.15 - 12.00 uur en van 13.00 - 16.30 uur
op telefoonnummer 010 258 5925.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Een afspraak volgt op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist. U vindt de polikliniek Dermatologie op de begane grond van het ziekenhuis, route 15.

Mijn IJsselland

Toegang tot uw dossier, afspraken en vragenlijsten.

BeterDichtbij

Eenvoudig contact met uw arts of zorgverlener via de app van BeterDichtbij.

Patiëntfolders

U vindt de folders van dermatologie op yslfolder.nl.

Aanbevolen websites

Bent u op zoek naar een betrouwbare website over dermatologie? De dermatologen geven u internetadvies op de pagina aanbevolen websites.