Aanmelden via zuilen in het ziekenhuis nu ook op poliklinieken en alle buitenpoliklinieken

14 maart 2022

Het IJsselland Ziekenhuis gaat het gebruik van digitale aanmeldzuilen uitbreiden. Op de hoofdlocatie en in Kralingen kon u zich al enige tijd via een zuil aanmelden; vanaf morgen kunt u op de poliklinieken in Krimpen en Nesselande ook van dit systeem gebruikmaken. Ook hoeft u zich op de hoofdlocatie niet meer aan de balie van de polikliniek te melden, maar gebruikt u uw ticket uit de aanmeldzuil hiervoor.

Wanneer u een afspraak heeft op de polikliniek Krimpen, Nesselande, Kralingen of MDL centrum, dan meldt u zich aan bij de digitale aanmeldzuil in de hal. U scant hier uw identiteitsbewijs en controleert of uw gegevens juist zijn. Vervolgens ontvangt u een ticket, waarmee u kunt plaatsnemen in de wachtkamer. U hoeft zich dus niet meer aan te melden bij de balie. Uiteraard kunt u hier nog steeds terecht voor vragen. Heeft u meerdere afspraken op één dag? Meldt u zich dan voor elke afspraak opnieuw aan.

Op de hoofdlocatie werken wij al enige tijd met aanmeldzuilen in de centrale hal. Wanneer u zich daar meldt, ontvangt u een ticket met een QR code. Vervolgens gaat u naar de polikliniek waar u uw afspraak heeft. Daar bevindt zich een tweede zuil, waar u uw QR code kunt scannen. Wij weten zo dat u gearriveerd bent. U kunt dan direct in de wachtkamer plaatsnemen. U hoeft zich dus niet meer bij de balie te melden. Komt u er niet uit? Vraag dan hulp aan een van onze medewerkers.

Wilt u meer weten hoe u zich goed voorbereidt op een afspraak op de polikliniek en onze aanmeldwijze? Bekijk dan ons voorlichtingsfilmpje: https://bit.ly/3q4uX8Z

Naar boven